maart 2023      

  Nieuws over boeddhismeEr wordt allerwegen een "stem ze weg" gehoord, maar politieke alternatieven als klimaatontkenners en grootschalige vleesproductie-instandhouders, c.q. stikstofproblematiek-ontkenners gaan het vaderland niet redden.
Wees verstandig, kies voor die partijen waarvan tweedekamerleden hebben bewezen dat ze deskundig zijn op hun gebied en daarmee in staat een overheid te leiden, om niet te zeggen, te herstructureren. Die kunnen met hun indirect verkozen eerstekamer-afgevaardigden wellicht nog de ergste komende klappen opvangen.

En dan moeten we er bij bedenken dat de jongens uit Diepenheim die met fakkels in de buurt van Ms. Kaag op verkiezingstoernee stonden ook niet goed geïinformeerd worden. Op het moment dat er een Kamer-overleg is over voor hen belangrijke zaken zitten hun vaders op de trekker of werken in de stal, en worden ze 's-avonds per twitter of anderszins bijgepraat door, zeg maar, helemaal rechts-voor en -achter in de plenaire zaal die het niet hun roeping achten achter het overheidsstandpunt te gaan staan — hetgeen ook niet hoeft zolang er maar fair play is.
■ Verkiezingen

Terug naar de voorpagina

naar het White Jade River-blog

Words in picture-blog

twitterNieuws over Boeddhisme is een productie van White Jade River, Instituut voor Boeddhisme.
De paginas bestaan sinds december 2004.

Stichting onder nummer 20138036.